Hoppa till innehåll

Bo

mitt i Göteborgs puls

Välkommen till Hotell Heden – En oas mitt i Göteborgs puls.

Charm och personlig gästfrihet

Upptäck en värld av charm och personlig gästfrihet på Hotell Heden, beläget mitt i centrala Göteborg. Omgivet av tre vackra innergårdar, erbjuder vi 179 rum fördelade på två våningar. Vårt hotell är inte bara en plats att bo på – det är en upplevelse som kombinerar bekvämlighet och familjekänsla.

För alla resenärer

Vi erbjuder mysiga och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och restaurang i avslappnad miljö där det finns både mat och dryck som passar alla. Hotellet är en självklar hemvist för familjer, semesterfirare, affärsresenärer, par, kompisgäng och grupper som besöker Göteborg. Härifrån har du promenadavstånd till allt som centrala Göteborg har att erbjuda.

Ny identitet, samma service

Från 1 juni 2022 är Hotell Liseberg Heden en del av Ekman Hotels och går under namnet Hotell Heden. Fortsatt samma höga service men nu med en touch av Värmland!

En del av BW Signature Collection

Sedan december 2023 är vi även en del av BW Signature Collection, vilket ger dig ännu mer att upptäcka under din vistelse hos oss.

Wellnessavdelning

Koppla av och njut av vår ång- och torrbastu för att mjuka upp kropp och själ. Bastun är unisex, ta gärna med egna badkläder och byt om på ditt rum för bekvämlighet. Vid behov kan du hyra badrock och tofflor för 75 SEK från receptionen.

Stora och små handdukar finns att låna i bastun. Kontakta receptionen för öppettider och för att boka tid, så ser vår personal till att bastun är varm och redo för dig.

Gymmet erbjuder träning för kondition, styrka och funktionell träning. För våra gäster över 18år.

Unna dig egentid och njut av avkoppling och träning hos oss!