Frukost

FRUKOST FÖR EN BÄTTRE START

Oavsett om du kopplar av på egen hand, umgås med kompisar, upptäcker ett nytt resmål, förbereder dig för ett maratonlopp eller är på väg till ditt livs viktigaste möte så kan du njuta av en bättre start på dagen med oss. En känsla som dröjer sig kvar när du checkar ut.

Bokningsbara frukosttider

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. Du kan dessutom välja att få en frukostpåse istället för att äta buffé om du önskar.

EN BÄTTRE START PÅ DAGEN

Så fort du närmar dig frukostbuffén så vet du att det händer stora saker. Människor träffar nya vänner, familjer samlas, par flörtar med varandra, och kompisar som inte setts på länge återses. Somliga säkrar livslånga affärsrelationer över en kopp kaffe, medan andra träffar sitt livs kärlek bland doften av nybakat bröd.

Bra mat ger gott välbefinnande

Vi vill ge dig en bra start på dagen, och därför  satsar vi på god mat i härliga miljöer. För att du ska kunna vara ditt bästa jag serverar vi energigivande och goda hotellfrukostar. Är du sugen på en liten bit mat under eftermiddagen eller kvällen? Besök vår shop där du hittar mackor, kaffe och snacks dygnet runt.

Flera skäl till en bättre start på Heden

  • En frukostbuffé står alltid redo för dig, och den inkluderar hälsosamma alternativ
  • Vi erbjuder allergianpassad frukost med gluten- och laktosfria produkter, och även veganska och vegetariska alternativ
  • Kaffet är 100 % Hållbart Certifierat och 100 % Klimatkompenserat
  • Alla ägg som serveras kommer uteslutande från frigående höns, detta gäller även när vi använder ägg som ingrediens.
  • Vi arbetar för att minska matsvinnet.

 

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Heden © 2023

Logotyp Zebraweb