Bra att veta

Wellness

Som hotellgäst har du fritt inträde till både gym och bastu. I gymmet finns träningsutrustning för både kondition, styrka och funktionell träning. Vi har både ångbastu och torrbastu. Utrymmet är unisex och öppet varje dag. Kontakta receptionen för aktuella öppettider, tidsbokning och för att värma upp bastun.

Åldersgränsen är 18 år för att vistas i gymmet. All träning sker på egen risk och under eget ansvar.

Bra att veta om Wellness

  • Då bastun är unisex tar du med fördel med dig egna badkläder och byter om på ditt rum.
  • Badrock och tofflor finns att hyra från receptionen för 75:-.
  • Stora och små handdukar finns att låna i bastun.
  • Bokning krävs för bastun men ej för gymmet.


Bagage & Safetybox

Låst bagagerum finns vid receptionen. Hotellet ansvarar inte för bagaget. Bagagevagnar finns att låna, fråga receptionen. För förvaring av värdesaker finns det safetyboxar i alla rum. Det finns även möjlighet att låsa in värdesaker i receptionen.

Hjärtstartare

Finns i receptionen.

Innergårdar

Våra tre innergårdar finns till för våra gäster. På en av innegårdarna finns hängmatta, och på en annan finns härliga relaxstolar. Innergårdarna hålls öppna under sommarsäsong och vid lämpligt väder. Husdjur som är med på din resa får inte vistas på våra innergårdar.

Shop och bar vid receptionen

Vår lobbybar är bemannad onsdag till lördag, men det finns alltid någon enklare mat att köpa i receptionsshopen såsom sallad, smörgåsar, snacks etc.

TV & Internet

Vi erbjuder 10 st TV-kanaler. Alla kanaler är kostnadsfria. Alla våra hotellrum och publika ytor har fritt Wi-Fi. Du loggar enkelt in med hjälp av instruktioner som fås i receptionen. Reser du utan dator? Då är du välkommen att nyttja vår dator i receptionen.

Tvätt & strykjärn

Tvätt som önskas färdig samma dag lämnas i receptionen före klockan 09.00 (måndag–fredag). Prislista och tvättpåse finns i ditt hotellrum. Strykbräda och strykjärn finns i ditt hotellrum.

Betalning

Vi är ett helt kontantfritt hotell och tar emot alla de vanligaste betalkorten. Betalning sker online när du gör din bokning.

In- och utcheckning

Välkommen att checka in efter kl 15.00. Vid tidigare ankomst är ni självklart välkomna att lämna ert bagage, parkera bilen samt hämta ev. Lisebergsbiljetter. Personer under 18 år får endast checka in i sällskap av vuxen. Utcheckning är vid klockan 11:00

Parkering

I anslutning till hotellet finns 27 parkeringsplatser för våra gäster. Dessa gäller i mån av plats och går inte att förboka. Biljett finns att köpa i receptionen till en kostnad av 225 kr/dygn (2023). Parkeringsplatserna är obevakade och ligger utomhus.

Avbokning

Om du av någon anledning behöver avboka ditt rum gör du detta senast kl. 18.00 dagen innan ankomst. Uteblir du utan avbokning eller avbokar senare än kl. 18.00, får du betala för ett dygn med samma rumstyp som du har bokat. Bokningar gjorda via telefon eller e-mail, kan endast ändras via telefon eller via e-post, bokningen visas inte i bokningsmotorn. Har du bokat hotellrum via en agent (t ex Booking.com, Expedia.se m fl) kontakta dem om du vill ändra eller avboka.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Vi erbjuder rum där husdjur är välkomna för 300 kr per vistelse. Gäller i mån av plats så glöm inte att ringa och boka och för att höra om det finns rum tillgängliga för dig och din pälskling. Självklart rastar du ditt husdjur i de vackra omgivningarna utanför hotellet då våra gröna innergårdar inte tillåter husdjur.

Rökning

Hotell Heden är ett rökfritt hotell. Otillåten rökning på rummet debiteras med en avgift. Vi hänvisar rökare till området utanför hotellets entré.

Tillgänglighet & allergi

Vi erbjuder självklart hotellrum som är anpassade för personer med funktionsvariation. De allmänna ytorna hos oss är också anpassade. Om du har matallergi – meddela oss i förväg så kan vi försöka att anpassa vårt frukostutbud och övriga måltider på hotellet.

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Heden © 2023

Logotyp Zebraweb