Erbjudande

LISEBERGSPAKET

När du bokar hotellrum hos oss är du garanterad en plats i parken – även under dagar då det annars är fullbokat (du väljer antalet biljetter i steg två i bokningsprocessen)!

Upplev allt det roliga och spännande som Liseberg har att erbjuda med vårt fantastiska Lisebergspaket. Boka en oförglömlig nöjesparksupplevelse i Göteborg!

Liseberg har något att erbjuda för alla, oavsett ålder eller intressen. Som besökare kan du utforska parken och uppleva de olika åkattraktionerna, spela spel och vinna priser eller bara njuta av den underbara atmosfären!

GÖR DAGEN ÄNNU BÄTTRE
När du kommer till parken kan du även köpa till extra åkpass, Lisebergshäfte eller 5-kampshäfte. Detta ger dig möjlighet att uppleva ännu mer av allt det roliga som Liseberg har att erbjuda!

BO PÅ HOTELL HEDEN
Ca 10 minuters promenadavstånd från Liseberg och mitt i centrala Göteborg hittar du mysiga och familjevänliga Hotell Heden.

På vårt hotell kan du koppla av efter en spännande dag inne på Liseberg. Njut av bekvämligheter som centralt läge, mysig restaurang med god mat och dryck samt en härlig frukostbuffé som lägger grunden för en dag med äventyr!

Boka Lisebergspaketet nu och se fram emot en oförglömlig hotell- och nöjesparksupplevelse i Göteborg!

Var noga med att lägga till rätt antal entrébiljetter i steg två av bokningsprocessen.

Observera att entrépriset kan variera beroende på vilken dag ni önskar besöka parken på. Liseberg har inte har öppet alla dagar i början och i slutet av säsongen.

Barn under 110 cm går in gratis i parken och behöver inte förboka en plats.

BOKA DIN HOTELLVISTELSE HÄR

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Heden © 2023

Logotyp Zebraweb