konferens - heden-1-6
20220824-IMG_7825
konferens - heden-1-10
20220824-IMG_8476
20220824-IMG_7360
20220824-IMG_7717
konferens - heden-1-4
20220824-IMG_8752-HDR-Redigera
Välkommen hem! Till Hotell Heden Välkommen hem! Till Hotell Heden
 • Nyheter 01/02

  Middagspaket med tvårätters

  Kom och njut av en god 2 rätters middag i vår mysiga Bistro. Vi har vår Bistro öppen onsdag till och med lördag. Låt…

  Läs mer →
 • Konferens

  Använd vår anläggning för alla era möten

  Sätten vi möts på förändras och utvecklas över tid, men en sak tror vi förblir densamma: magi uppstår när människor möts, oavsett om det sker personligen på plats eller digitalt. Med vår erfarenhet vet vi hur du skapar ett framgångsrikt möte.

  Läs mer Boka nu
 • Boende

  Bekväma rum

  Visst, själva jobbet kan vara stressigt på en jobbresa. Men tiden utanför arbetet är helt fri från vardagens måsten när du väljer att bo på Heden. Ät hotellfrukost i lugn och ro, njut av fluffiga lakan, få tid till träning, och avsluta dagen med en skön stund i bastun.

  Läs mer Boka nu
Emblem

Personligt hotell med promenadavstånd till Liseberg och centrala Göteborg

Hotell Heden är en oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn. Med bekväma hotellrum, mysiga innergårdar och på promenadavstånd till Liseberg och Göteborgs centrum är det här boendet för både familjen, kompisgänget, affärsresenärer såväl som för grupper. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Vi erbjuder mysiga och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter. 

Välkommen hem till oss!

Läs mer →
Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Hotell Heden © 2024

Logotyp Zebraweb